Belid

Total 0 stk
Med en ide om at give kunderne det helt rette lys, som grundkernen, starter det jo ikke helt så ringe. Belid har med det i baghovedet fået slået sig fast som en af de førende belysnings-producenter i Sverige.

Om det er til hjemmet, hoteller, restauranter, institutioner eller andre offentlige arealer, så er Belid klar med belysning som kan leve op til høje krav hvad angår kvalitet og formgivning.

Holdbarhed er et af de vigtige nøgleord, men dertil kommer også miljøhensyn der både omfatter tilgang til lavt forbrug men og en lang levetid. Det at produktet holder længe er med til at passe på miljøet da det jo helt naturligt kræver færre ressourcer.

Muligheden for at finde lige præcist det produkt der dækker et specifikt lysbehov er ret store i Belids lampesortiment. Der er en stor bredde hvad angår modeller og funktioner, men så sandelig også farver og materialer.

Belid har været hurtige til at omfavne fremtidens teknik og materialer. Her er det oplagte at se på LED der både kan findes som færdigt byggede lamper med indbyggede enheder, eller ved at gå efter lamper med standard fatningstyper der kan udstyres med LED lyskilder der kan udskiftes efter behov.

Vi har mange andre svenske designer lamper. Se fx dem fra By Rydéns her