Lampekonsulenten

Total 0 stk
Belysning til nuet. Lampekonsulenten har i årenes løb produceret belysning, og det er sket in-house ved egne designere og egen produktudvikling. Dette har resulteret i en række moderne og klassiske lampe serier, der er blevet markedsført under eget navn.

Udgangspunktet har en rød tråd, der strækker sig ind i den Skandinaviske Design stil, der så er tilføjet en international appel. Det er stilfulde produkter, der passer ind i de miljøer og til de bygninger, hvor de er installeret. De er med til at løfte omgivelserne til et højere æstetisk niveau.

Den mest energibesparende og miljøvenlig type belysning der er tilgængelige for øjeblikket er det nye LED, der har fået en hædersplads i en del af de spændende produktserier fra lampekonsulenten. LED har en meget lang levetid og giver ekstremt god belysning, til både arbejde og hyggelæsning. At LED så også modstår stød og slag er bare en bonus for dette brugervenlige stykke lyskilde.

Med lampekonsulentens stilsikre streger, og langtidsholdbare LED lyskilder, er du er garanteret belysning mange år frem. Det er belysning som trodser mode luner og skiftende tendenser. På alle LED enheder er der 5 års garanti fra fabrikken.

Virksomheden blev etableret i 1981 i Stavanger, Norge, hvor der så i 2010 kom flere muskler bag, da Nordlux opkøbte dem, hvor de så blev et selvstændigt datterselskab.