Pærer

Total 0 stk
Hvad skal man tænke på, når man skal købe en pærer? Vi hos Lampekongen giver dig en mindre guide omkring, hvordan du kan vælge den rigtige pære til din lampe.

Der findes mange pærer at vælge imellem, og hvordan vælger man lige hvilken pærer det skal være? For det første har vi jo LED pærer, Halogen pærer og til sidst har vi de mere dekorative pærer, som er meget pæne.

De dekorative pærer er de pærer, hvor de bliver en del af lampens design. De meget populære globepærer er store, flotte og meget dekorative, og kan give dig lige det sidste til din indretning.

Når det kommer til at vælge en pære, så skal fatningen også være den rigtige i forhold til lampen. Så inden du køber en pære skal du huske at være opmærksom på, hvilken fatning din lampe har. Lampefatninger er der hvor du kobler pæren til din lampe, således vil det være muligt at have lys i lampen. Der findes 8 forskellige slags fatninger, som er anvendt typisk til forskellige slags pærer.

Derudover er det vigtigt, når du køber en ny pærer at kigge på antal lumen og ikke antal watt.

Der er flere lamper i dag, der har en lysdæmper, hvilket kræver en dæmpbar lyskilde – her er det optimalt at kigge efter LED pærer, da flere af dem har denne funktion.

Vi har mange forskellige pærer leverandører, vi har blandt andet Meganman, Raxon, Osram, GN og mange andre. Ved det mere dekorative pærer, kan vi anbefale at du kigger på brands, som Megaman, Segula og Design by Us.

LED pærer
LED pærer har den funktion, hvor de tænder så snart du tænder selve lampen, der er ingen opvarmning. Det er en pære, som ofte er den som bliver anbefalet. Lyskilden udsender et varmt hvidt lys, der minder om det lys glødepæren udsender.

Et af kendetegnene ved en LED pære er, at de er virkelig energibesparende, samt har en god og lang levetid. Et andet kendetegn er, at de er forholdsvis billige både på pris og i brug – og hos Lampekongen er prisen altid fornuftig. Hvis det nu skal være en lampe, der er tændt det meste af tiden, så anbefaler vi en LED pærer, da der er mange penge at spare.

Det er en pære, der kan holde til at man tænder/slukker på den mange gange, så i bund og grund er den meget børnevenlig.

Har energiklasse A.

Halogen pærer
Halogen pæren er ofte lidt billigere end LED pæren og giver den et kraftigere, samt hvidt lys, dog er det en pære der har en relativ kort levetid på omkring 2 år.
Denne pære indeholder ikke kviksølv, hvilket gør at du blot kan smide den i skraldespanden, når den er død. Det er pærer som egner sig godt ved spejle, som læselampe, alt i alt fungerer den godt der hvor der skal være et koncentreret lys.

Har energiklasse B eller D.

Alle vores pærer er nøje udvalgt efter kvalitet og en fornuftig prisklasse.