Udendørs lamper

Total 0 stk
Udendørslamper er praktiske på den måde, at de lyser udendørsarealet op, så du ikke skal gå rundt i mørket, når du kommer sent hjem eller mørket falder tidligt.
For at vælge den helt rigtige udendørsbelysning, skal du gøre det op med dig selv først, om hvad din udendørsbelysning skal kunne gøre?

En udendørslampe kan nemlig være mange ting, da den har mange funktioner. Skal den lyse din indkørsel op, skal du have lys ved din hoveddør eller et helt tredje sted? Der findes flere former for belysning i udendørslamper, der er alt fra LED belysning, spot belysning eller hyggelig belysning, samt mange andre former for belysning til dit udendørs miljø.

Når sommeren nærmere sig begynder vi jo alle sammen at bruge mere tid i haven, det er derfor dejligt at have en oplyst have, terrasse, indkørsel, facade osv. Hos Lampekongen finder du et stort udvalg af udendørslamper.

Men det er ikke kun husejerne, der kan glæde sig over udendørsbelysning – dem med lejligheder kan også sagtens glæde sig over dette. Udendørslamper kan også benyttes på altanen og facader, der er mange muligheder med udendørslamper.  

Lys din have, terrasse eller indkørsel op i mørket
Alt efter hvor du skal have dine udendørslamper, så har vi et par gode råd, som du kan tage med på din vej.

Facaden på huset eller ved hoveddøren – det er vigtigt at føle sig velkommen og dette kan en behagelig udendørs facadebelysning gøre. Det mest praktiske med facadebelysning er, at det lyser facaden op uden at blænde. Det samme gælder for terrassen, men her må det gerne være en smule mere afdæmpet og behageligt lys.

Indkørslen og garagen – her er det vigtig at det hele bliver lyst ordentligt op, da det af sikkerhedsmæssige oversager gør at man gerne vil undgå at kører ind i tingene omkring sig. Her kan pullerter være rigtig praktiske at have stående op ad indkørslen, så du og dine gæster følger vejen. Det er dog vigtigt at udendørs lyset ikke blænder dig og dine omgivelser, men stadig lyser området godt op. En god ide er at lyset skal lyse nedad.

Haven og havemiljøet – der er ikke så mange krav til belysningen i haven, her har du rig mulighed for at gøre hvad du vil med din belysning. Det gode ved lys i haven er, at det skaber stemning og hvem kan ikke godt lide en god stemning? Et forslag til belysning i haven kunne være at oplyse forskellige områder i haven, såsom et blomsterbed, drivhus eller træerne.

Find den rigtige udendørslampe
Blandt vores udvalg af udendørslamper finder du lamper, der alle sammen kan tåle Danmarks vejrforhold. Det er lamper, der holder i mange år og giver en rigtig god kvalitets belysning.

De udendørslamper vi har, er blandt andet produceret i gode materialer, der samtidig giver en smuk belysning og lang levetid.

I vores sortiment har vi alt fra loftlamper og væglamper, til pullerter der kan stå fint i f.eks. din indkørsel. Vi har mange farver og nuancer, hvilket gør at der er noget for næsten alles smag og stil.

Hos Lampekongen har vi udendørsbelysning og lamper til gode, samt fornuftige priser, så alle kan være med. Samtidig med dette er vi ikke gået ned på den rigtig gode kvalitet eller det gode design.